close
Vi beklager, tilbudet er ikke tilgjengelig
Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk

Ambulanseforum

Versjon 1.0

Brukervilkår


Innledning

Disse vilkårene og bruksbetingelsene er laget for å sikre deg som bruker, og oss som tilbyder, slik at det blir praktisert sikkerhet og rimelighet i kundeforholdet.

Varighet og oppsigelse

Produktet aktiveres fra det tidspunktet det blir betalt, og varer ut den perioden utgiveren har angitt under betalingsprosessen.

Produkt og tilgang

Kjøp av digital utgave av Ambulanseforum gir tilgang til å lese bladet på pc, nettbrett, mobil og andre enheter med nettleser. Digital tilgang til å lese bladet lages under bestillingsprosessen.

Betaling og transaksjoner

De betalings/transaksjonsalternativer som aksepteres fremgår av den enkelte tjeneste. Ambulanseforum benytter tredjepartsleverandør(er) til å gjennomføre betalingstransaksjoner. Om du gjennomfører et kjøp med kort/kredittkort (VISA, MasterCard) vil kortopplysninger bli lagret sikkert og kryptert hos en av vår(e) leverandør(er) av betalingstjenester. Disse opplysningene vil ikke bli utlevert til noen tredjepart. Gebyr tillegges kun om det tydelig fremgår av tjenesten. Ved kort/kredittkortbetaling regnes transaksjonstidspunktet som oppstart for perioden som bruker har kjøpt tilgang til, med mindre tjenesten indikerer noe annet.

Kundeservice
Kontakt oss dersom du skulle få problemer med nedlastning av bladet eller har generelle spørsmål om abonnementet, fakturering o.l. på ambulanseforum@ambulanseforum.no eller på telefon 930 30 113. Denne avtale reguleres av norsk rett. Eventuelle konflikter skal søkes løst gjennom forhandlinger. Om partene ikke oppnår minnelige løsninger, skal Tingretten forelegges konflikten til avgjørelse.
Lukk